Dakconcurrent Dordrecht

Het zal u niet verbazen als u leest, dat uw dak een belangrijk onderdeel van uw woning is. In Nederland hebben we te maken met uiteenlopende weersomstandigheden; hitte, regen en wind kunnen een behoorlijke aanslag op uw dak veroorzaken. Bent u woonachtig in Dordrecht dan bent u voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw dak bij Dakconcurrent Dordrecht aan het goede adres!

Dakbedekking

Dakbedekking is er in vele soorten kleuren en maten, maar wel afhankelijk van het soort dak. Voor schuine daken zijn dakpanplaten zeer geschikt. Voor platte daken kunt u denken aan bitumen, kunststof, dakpannen of EPDM (Ethyleen, Propyleen, Dieen Monomeer). Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

Dakrenovatie

Is uw dak nog niet toe aan een totale vervanging, dan is dakrenovatie een optie. Hierbij worden delen van de dakbedekking, zoals een aantal dakpannen, panlatten en eventueel nokken vervangen. Bovendien mogelijk in combinatie met het aanbrengen van isolatie. Het is belangrijk uw conditie van uw dak op peil te houden, ter voorkoming van erger.

Daklekkage

Mocht het toch zover komen dat er daklekkage is, dan bent u bij ons ook daarvoor aan het juiste adres. Belangrijk is dat u snel contact opneemt. Onze vakmensen kunnen dan misschien met beperkte maatregelen de lekkage verhelpen. Bent u woonachtig in Dordrecht en wilt u een advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team beantwoordt uw vragen snel en deskundig. Problemen met uw dak zijn al vervelend genoeg.

Kapotte dakpannen vervangen in Dordrecht?

De levensduur van dakpannen is beperkt. Na ongeveer 30 tot 50 jaar worden dakpannen poreus en stijgt de kans op lekkages. Laat uw dakpannen tijdig vervangen door een specialist uit Dordrecht. Dakconcurrent Dordrecht is gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen.

Offerte aanvragen

 
Offerte voor*

DakbedekkingZinkwerkDakrenovatieDakonderhoudLekkageDakinspectie
[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]